Головна » 2010 » Травень » 6 » Вагітність - це чарівно
21:40
Вагітність - це чарівно

ВАГІТНІСТЬ  -  ЦЕ  ЧАРІВНО !!!


 

            Вагітність супроводжується перебудовою організму, що спрямована на виношування плода.

           Шкіра в цей час може реагувати на ці зміни позитивно або негативно. Так , завдяки вагітності може внормуватись секреція сальних залоз, зменшуватись або зникати запальні елементи, вирівнюватись рельєф, підвищуватись тонус. Або ж навпаки, може з`явитись надмірна сухість чи жирність шкіри, почервоніння, чутливість, порушення пігментації, розтяжки, набряклість ніг і більш важкі естетичні проблеми.

 

                                     ПРОШУ ПАМ”ЯТАТИ

          

          про контроль над масою тіла; носіння бандажів, виконання спеціальних фізичних вправ; дотримуватись збалансованого харчування; захищатись від ультрафіолету.

          Фізіологічні процеси , що відбуваються під час розвитку плода, призводять до значного розтягнення шкіри. Внаслідок цього можуть розвиватись мікророзриви  сполучнотканинних волокон шкіри, а згодом призвести до появи розтяжок на стегнах, животі,  молочних залозах.

.        Також розтягуються м`язи живота , що можуть бути причиною появи грижі білої лінії живота. В такому випадку велике значення має фізична підготовка і стан м`язів до вагітності.

           У кожному окремому випадку потрібно виходити з реального стану жінки. Навіть легке пощипування шкіри живота сприяє поліпшенню мікро циркуляції і є найпростішою профілактикою розтяжок.

         Через посилення тиску на між хребцеві диски і для більш фізіологічного стану хребта з 24 тижня вагітності бажано носити спеціальний бандаж. З тієї самої причини підбори взуття не мають перевищувати 3-4 см.

         ЗБАЛАНСОВАНЕ ХАРЧУВАННЯ надзвичайно важливе для розвитку нормальної вагітності. Підвищений вміст вітамінів та мікроелементів у раціоні (особливо вітамінів групи В, Е, Фотієвої кислоти , йоду та магнію) є запорукою гарного самопочуття матері та дитини.

         ЗАХИСТ ВІД УЛЬТРАФІОЛЕТОВИХ ПРОМЕНІВ є профілактикою виникнення пігментних плям. Поєднання надмірної інсоляції (сонячної ванни) і вагітності може спричинити появу хлоазми. . Це пігментні плями від свіло- до темнобрунатного кольору, що переважно локалізуються на обличчі (чоло, щоки, підборіддя) .У більшості випадків зникають самостійно після закінчення вагітності та годування грудьми. І все ж таки в цей період слід користуватись косметикою із сонцезахисним фільтром.

Категорія: Еститична медицина | Переглядів: 1171 | Додав: RichLedy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 PPK  
0
Согласен, что беременность - это хорошо. Только для начала бы надо провести обследование по гинекологии. Советую для большей надежности провести его в Германии. Даже подскажу, куда обратиться. Жена там проходила, так что знаю, о чем говорю. Гинекология Германия: http://www.westmedicalgroup.com.ua/ginekology/

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]