Головна » 2010 » Лютий » 3 » ВИБЕРИ ДЕНЬ ДЛЯ СТРИЖКИ
22:42
ВИБЕРИ ДЕНЬ ДЛЯ СТРИЖКИ

      Крім розміщення місяця на наше волосся ( і на нашу удачу, долю) впливає день неділі в який Ви вирішили підстригтись та день неділі в який Ви народились.

   А секрет полягаю в тому, що у кожного дня  тижня є свій ПОКРОВИТЕЛЬ. Це планета, яка залишає свій відбиток на події цього дня. Пам»ятаєте є таке поняття ,як в неділю працювати – гріх.

  Дні в які ви плануєте піти до перукаря – стиліста , повинні гармонійно поєднуватись з днями , коли Ви народились.

 

 І так починаємо:

 

ПОНЕДІЛОК  :Планета – покровитель -  МІСЯЦЬ.

 

    Якщо Ви хочете позбутись нудьги,  смутку, негативу  -  ідіть стригтись в понеділок…

Весь смуток печаль впадуть на землю разом із волоссям. Та, якщо Ви народились у вівторок, середу та неділю – стригтись в понеділок – табу…

 

 

ВІВТОРОК  : Планета – покровитель  - МАРС.

 

   Якщо Ваше здоров»я слабке,  не має сил, а життя тече в»яло та нудно  - ідіть стригтись у вівторок. якщо хочете життя наповнити енергією та набратись сил Утримайтесь від цього дня . якщо народились у понеділок чи п»ятницю.

 

 

СЕРЕДА  : Планета – покровитель – Меркурій.

 

   Якщо Вам необхідно розслабитись, привести до порядку свої думки, відновити здатність логічно мислити, здатність навчатись, налагодити контакти з потрібними людьми – СЕРЕДА – Ваш день., тільки не для тих , хто народився в четвер.

 

ЧЕТВЕР  : Планета – покровитель – Юпітер.

 

Якщо Ви відчуваєте, що удача відвернулась, важко спілкуватись з людьми, Вас не сприймають , соціальні контакти для вас мука – зробіть стрижку в четвер і відчуєте себе значно краще. Виключення для тих , хто народився в середу.

 

П»ЯТНИЦЯ  : Планета – покровитель – Венера. Якщо Ви прагнете нових романтичних зустрічей, знайомств, що можуть вплинути на Вашу долю – стрижіться у п»ятницю. Але якщо у Вас все в порядку, або Ви народились у вівторок, то краще утримайтесь.

 

СУБОТА  : Планета – покровитель – Сатурн.

 

Дуже комфортний  день для стрижки. Зміцнює волосся, збільшує достаток та позитивно впливає на долю. Проте , якщо Ви народились у неділю, то цей день не для вас.

 

НЕДІЛЯ  : Планета – покровитель – Сонце.

 

Найгірший день для стрижки. Сидіть дома..

Категорія: Перукарня | Переглядів: 1799 | Додав: RichLedy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]