Головна » 2009 » Грудень » 10 » Загальна інформація про татто та пірсинг
23:31
Загальна інформація про татто та пірсинг






Привіт! КРАСА ВРЯТУЄ СВІТ! А МИ ВРЯТУЄМО КРАСУ! .. І я Лілія Бурковська та команда ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ відкривають рубрику: КРАСА ТА ЗДОРОВ»Я « . Щотижня ми будемо Вас приємно дивувати суперсучасними та креативними поглядами на стиль життя, харчування та естетичний вигляд.

Ви готові?! На сьогодні сніданок , обід та вечерю займає одна –єдина тема ТАТТОО

Сьогодні в Україні ТАТТОО – революція. Кожен третій ,кому виповнилось 14 – хоче прикрасити своє тіло назавжди символом чи малюнком. Наше тіло створене Вищими силами - досконало. Проте життя змінюється, змінюється культура і в нас з»являються бажання вдосконалити його національним символом, гламурним малюнком, незабутньою пам»яткою. І це нормально.

Минає час маленьких ієрогліфів, черепашок, ящірок.

Настає час справжнього мистецтва на тілі – де міні-малюнки змінюються на справжні витвори мистецтва – справжні живі картини. І зовсім на має значення в чорно - білому чи кольоровому вони форматі. Головне , що це гострі відчуття та екстрим.



Ви хочете запитати мене як лікаря: Чому стільки гарних слів про ТАТТОО. А може це шкідливо?

Це філософське поняття. А тому дивимось на це простіше. Якщо ТАТТОО приносять радість та задоволення, впевненість в собі , приємні спогади, що дарують власнику гармонію тіла та душі – то це чудово.

Моя задача заключити контракт, вибирати майстра-спеціаліста, малюнок та ділянку на якій будемо наносити шедевр. А ще розказати як доглядати в перші дні після процедури.

А саме головне створити безпеку для клієнта та майстра. Тобто: умови для роботи - стерильні, матер»ял - одноразовий, а фарба - без алергенів.



P.S. від арт-директора

Що таке ТАТТОО сьогодні ? ТАТТОО – це фарба під епідермісом. Нічого більше, нічого менше. А вже кожне суспільство, людина , субкультура трактує його по своєму. Людей завжди цікавило питання : « А чи болить , а на скільки часу, а чи дорого? «. І відповісти на них можна легко та не вимушено .Бо тату – це не болісно, тату – це неймовірно, тату – не дороге – воно безцінне, тату наноситься не на час. Тату наноситься на все життя. Якщо ця відповідь підходить для Вас , Ви можете сміло крокувати до нас !

Відтворіть на своєму плечі тигра або орла на грудях, щоб ці мужні тварини несли свою енергію та силу разом з вами. Адже в кожному малюнку є щось таке, чого не можна пояснити на словах – це енергія, таємничість, загадковість

Свою актуальність ТАТТОО не втратить ніколи, тому , що мистецтво вічне, і воно живе в ЦЕНТРІ ЕСТЕТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ.

Категорія: ТАТТОО та пірсинг | Переглядів: 746 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 3
3 Наталя  
0
ДОБРОГО ДНЯ)ЧИ РОБИТЕ ВИ ТАТУАЖ БРІВ ...І СКІЛЬКИ ЦЕ КОШТУЄ?

2 Наталя  
0
добрий день!чи робите ви татуаж брів...і яка ціна7

1 Юр4ик  
0
Скільки...буде...коштуватиме...тату...ззаду...на...шиї
розмірами (висота 10см) (ширина 2 см)...??

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]